L’aeroport comença la nova ruta a Londres-Luton amb una estimació de 32.000 passatgers anuals


des 9, 2019


L'aeroport de Castelló ha inaugurat aquest dilluns la seua nova ruta anual a Londres-Luton, operada per l'aerolínia Wizz Air, que arranca amb una previsió de 32.000 passatgers per any. 

Amb motiu del primer vol, s'ha realitzat el tradicional acte de benvinguda en la plataforma de l'aeroport, on dos camions del servei de bombers han rebut a l'aeronau traçant un arc d'aigua sota el qual ha passat l'aeronau. 

 

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l'aeroport, Ivana Guinot, han estat presents en la recepció del primer vol de la nova ruta, que opera amb dues freqüències setmanals. 

 

El director general d’Aerocas ha mostrat la seua satisfacció amb la posada en marxa de la ruta, “ja que reforça la comunicació amb una àrea del potencial econòmic i demogràfic de Londres, a més d'obrir una nova porta al mercat britànic”. 

 

En aquest sentit, Joan Serafí Bernat ha recordat que es tracta de la segona connexió amb Londres que ofereix l'aeroport de Castelló, que ja disposa d'una ruta a Londres-Stansted operada per Ryanair. La conjunció d'ambdues suposarà que l'aeroport oferisca en determinats períodes fins a cinc enllaços setmanals amb la capital britànica. 

 

Aquesta nova ruta s'ha aconseguit a través del segon pla de posicionament de l'aeroport a Europa, que també ha possibilitat una ruta a Viena i una altra a Marsella. A més, pròximament s'adjudicaran les connexions promogudes a través de la campanya de creixement de l'aeroport.