L'aeroport col·labora amb l'aeròdrom de Requena per al desenvolupament de l'aviació general


nov 24, 2019


L'aeroport de Castelló ha obert vies de col·laboració amb l'aeròdrom de Requena encaminades al desenvolupament de l'aviació general, una de les activitats complementàries que està experimentant major creixement en la base castellonenca. 

 

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i el conseller Celestino Suárez han mantingut una reunió amb Juan Francisco Martínez, conseller delegat d’Airpull Aviation, l'empresa propietària i gestora de l'aeròdrom de Requena. 

 

En la reunió s'ha acordat que totes dues instal·lacions cooperaran en la realització d'accions promocionals vinculades amb l'aviació general. Així, en el mes d'abril participaran de manera conjunta en la fira AERO Fiedrichshafen, la mostra d'aviació general més important d'Europa. 

 

El director d’Aerocas ha destacat el creixent protagonisme de l'aviació general en l'aeroport de Castelló, "una via de negoci complementària al tràfic comercial que està contribuint al desenvolupament de les instal·lacions i que ens permet diversificar la cartera de serveis". 

 

Joan Serafí Bernat ha recordat que Aerocas ha impulsat una actuació encaminada a atendre les necessitats de l'aviació general, principalment derivades de l'activitat de les escoles de pilotatge amb base en l'aeroport. 

 

Aquesta actuació consisteix, d'una banda, en una reorganització d'espais en la zona nord-est de la plataforma, a través d'un repintat de la senyalització, que està en fase d'execució. 

 

D'altra banda, es reubicaran els dos depòsits de combustible, amb el doble objectiu d'augmentar la seua capacitat i d'alliberar espai en la zona d'estacionament d'avionetes. Per a això, es construiran dues bases de formigó on s'emplaçaran els nous serveis de proveïment de carburant. L'obra eixirà pròximament a licitació. 

 

Amb aquesta actuació, la zona destinada a l'aviació general passarà a disposar d'una superfície de 18.350 metres quadrats, incrementant-se el nombre de places d'estacionament d'avionetes. 

 

Per part seua, el conseller delegat d’Airpull Aviation, Juan Francisco Martínez, ha manifestat que la col·laboració d'aeròdroms com el de Requena "amb instal·lacions de majors dimensions com l'aeroport de Castelló és clau per al desenvolupament de l'aviació general".